Announcement

Collapse
No announcement yet.

new forum bugs please post here

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Yesterday created kosei for sale thread and it's gone :-)

    I guess I should create new one?

    Comment


    • #17
      iTrader is up and running now, old comments/ratings are in place as far as I can tell.
      Ads are up and running for everyone but full members.

      You should remake your old posts, importing them would be troublesome.

      Comment


      • #18
        All forum showing loads of red boxes saying hot thread with unread messages even when mark forum a sread

        Comment


        • #19
          Originally posted by eVoRez View Post
          Ian can suck my big ............. toe lol


          Ill find the plugin for the thanks hack
          All the previous thanks are there, and the indication of thanks being given for posts still follow the thanked post, but the number of times folks have been thanked is no longer being listed on their profile.

          Comment


          • #20
            Additionally, I'm not too chuffed at adverts all the time. I think they should be gone for full members.

            Comment


            • #21
              http://imgur.com/7CGenCs

              Should be that way?

              Comment


              • #22
                can we not remove the stupid red hot topic logo and just have grey for no new posts and blue for new post in thread , in my view when you open say gearbox you have just a messy screen showing some grey some red some blue
                it is specially bad on a tablet that i view the forum on 90% of the time

                Comment


                • #23
                  I should see the ads?

                  I'm bloody admin! (Lmao!)

                  In all seriousness, there's a rather large ad banner at the top of my screen, just above the '+Reply to thread' button.

                  Comment


                  • #24
                    Ex can you link me to the topic with these boxes please.

                    Ian im going to disable the ads for full members. We just through the code in for quickness so I could ask google for a recheck of the forums.

                    Comment


                    • #25
                      evo-gsr maybe caught up in the IP banning like I was? could someone please check

                      cheers

                      Comment


                      • #26
                        Ill have a look give me 5 mins

                        Comment


                        • #27
                          Right ive checked the server ban logs as well as the forum board ban logs there is no range ban on 220.2xx can you ask him if its the same screen that you were seeing or is it another screen.

                          Regards Chris

                          Comment


                          • #28
                            "forbidden, you don't have access / on this server"
                            also a 404 error

                            Comment


                            • #29
                              Right kl so same as you then. There must be a sneaky range ban somewhere then. Leave it with me and ill get to the bottom of this.

                              Im guessing that you are now fine with no complications.

                              Comment


                              • #30
                                im all good thanks mate :)

                                Comment

                                Working...
                                X